Grekland 25/3

Grattis till alla greker idag, idag är det en av Greklands 2 nationaldagar….man kan på svenska kalla den idag för självständighets dagen & den 28/10 firar dom Oxi-dagen…..Όχι på grekiska betyder Nej!!!💙💙💙

På bilden ovan är jag front figuren och vi besöker Akropolis i Aten i Juni 2016💙

& vad passar inte bättre än att lägga en bild till på en Greklands flagga idag!! Bilden ovan är från pytteön Iraklia i småcykladerna & så här såg deras flagga ut till 1978!!!!💙💙💙 (Ps, vår balkong utsikt!!😍)

4 reaktioner till “Grekland 25/3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s