Farmor & Farfar igen💙💜💛💚

För ca 2 månader sedan kom Melvin, Camilla & Sonny en kväll insläntrandes in i hallen……Melvin håller ett vykort i handen & föräldrarna förklarar att han hittat det i våran brevlåda??!! (Jaja….vykort brukar kunna ramla ner & glömmas i botten på brevlådan😊)

Vykortet är från Rhodos…..

Texten på kortet lyder…..

Dec2016

HEJ!

Jag har precis checkat in  världens bästaall inklusive hotell”……..(& redan här börjar jag tänka, jag känner väl ingen som skulle boka all inklusive i Grekland???man gynnar ju grekerna väl o inte charterbolagen??) & dessutom är alla dom små tavernorna så mycket mysigare…

Fortsätter läsa….

Hotellpersonalen är mycket trevlig. Här är 37°C i skuggan och jag badar varje dag. Med tanke på allt gott som jag får i mig måste jag nog snart börja med vattengymnastik!!!

(Nog för att det kan vara 37 grader i skuggan på Rhodos, men inte i december väl???🤔) Fortsätter…..

Det är en händelserik resa med en massa nya upplevelser och jag utvecklas mer och mer för varje dag jag är här. Planen är att jag kommer hem 19 september men om jag fortfarande trivs bra kanske jag kommer senare. Om jag tröttnar kan det bli tidigare. Vi ses när vi ses!!!

 Αγκαλίτσα  (=kram)

Hmm…..väldigt lång semester den här personen har…….nog för att jag ofta är trög, men på vykortet sitter ett grekiskt frimärke som ÄR STÄMPLAT!!!! & vem känner jag som skickar vykort till oss och som kan skriva kram på grekiska????🇬🇷

Hur många av er hade kopplat detta direkt???😃😃😃

Nåja…..efter att ha läst om ytterligare en gång & 3 min till passerat så ramlar polletten ner….

Melvin ska få ett SYSKON!!!!! & vi ska få bli farmor och farfar igen!!!!!💚💛💜💙

Denna gång storgrät jag inte i en timme…..men jag kan väl erkänna att det inte blev många timmars sömn natten efter!!!❤❤❤

Vilken lycka & ynnest det är att få uppleva detta en gång till!!!😍 Folk sa till oss när Melvinaki skulle komma att det är livets efterrätt…….men det är sååå mycket bättre!!!!🔝❤🔝❤🔝 (Ps, små ting i Grekland slutar på ”aki” därav Melvinaki🤗)

När Håkan fyllde 50 var vi också på resa och firade m hela familjen….då låg Melvin i magen, nu kommer detta lilla pyre att få följa med (I magen) till Kalymnos & fira att Farmor fyller 50 i sommar!!! 😍

12 reaktioner till “Farmor & Farfar igen💙💜💛💚

  1. Vad påhittiga och kreativa de är ha ha
    Ja det är verkligen roligt .Grattis och hälsa Sonny med familj 🍼🌟❤

    Gilla

  2. Vilket underbart, roligt sätt att förmedla detta glädjebudskapet på. Grattis till ”andra gången” ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s